Een goede auto telefoonhouder komt altijd van toepassing

Spread the love

We weten allemaal hoe moeilijk het is om tegenwoordig een telefoonhouder te kiezen, zoveel opties, zoveel soorten en kwaliteiten, prijsklassen en beslissingen om te nemen dat het niet langer eenvoudig is om er een te pakken en te rijden.

Om het u gemakkelijker te maken uw ideale autohouder te kiezen, hebben we besloten u een beetje te vertellen over de voor- en nadelen van elke autohouder, zodat u degene kunt vinden die het beste bij u past.

Magnetische dashboardhouder

Als het gaat om het gebruik van de magnetische houder, houden sommigen van de eenvoud van alles, gewoon plakken en gaan, geen noodzaak om de zijkanten aan te passen, geen grepen, geen houders, geen gedoe, geen gedoe, plaats gewoon de metalen plaat tussen uw telefoon en uw geval of op het geval zelf en je bent goed om te gaan. Zo gemakkelijk is het. Het is geweldig voor bestuurders die geen tijd willen verspillen door hun telefoon in en uit de houder te halen en de houder vooraan en in het midden op het dashboard of de voorruit te plaatsen, is de perfecte oplossing.

CD-slot telefoonhouder

De universele CD-houder is een geweldige keuze als je een CD-speler hebt die je niet meer gebruikt, wat, laten we eerlijk zijn, de meesten van ons niet doen. Het is ook de beste optie als je geen fan bent van magnetische bevestigingen en je niet graag je ventilatieopeningen blokkeert. Het gebruik van die “dode ruimte” in uw auto voor het monteren van uw telefoon is de ultieme handsfree-oplossing, het blokkeert uw zicht op de weg niet en gebruikt een deel van de auto dat tegenwoordig in wezen nutteloos is en zich in het midden van de auto. Het is stevig, past op bijna alle CD-slots en is universeel voor elke mobiele telefoon op de markt, inclusief de nieuwe grote, terwijl de houder zich naar beneden en naar de zijkanten uitbreidt om in elke maat te passen.

Magnetische ventilatieopeningen

De magnetische snap-and-go-houders zijn perfect voor degenen die altijd haast hebben, geen tijd verspillen aan klikken op knoppen of handgrepen om uw telefoon uit de houder te halen en ze hebben een enorm voordeel qua grootte en ontwerp, omdat ze bedoeld om op de ventilatieopening te worden geplaatst, ze kunnen niet omvangrijk of te groot zijn, ze zijn klein, elegant, verstelbaar en laten je nog steeds voldoende ruimte om de airconditioning te voelen in zowel de winter als de zomer plus er is een toegevoegde bonus van geen montage vereist, wat een enorm voordeel is wanneer het enige dat u wilt doen, is om de houder gemakkelijk op en uit de ontluchting te klikken. De baseus telefoonhouder is een goede voorbeeld hiervan.

Een tablet houder auto kun je natuurlijk ook vinden, maar die plaatse je liever aan de rugleuning en is dus beter voor de achterbank.