Een Internet Service Provider Kan Je Goede Diensten Leveren, Maar Welke Moet Ik Uitkiezen Voor Mijn Woning?

Spread the love

Een Internet Service Provider (ISP) is een bedrijf of een organisatie die internettoegang biedt aan organisaties en huishoudens. Op een site zoals internetvergelijken.org kun je het allemaal langs elkaar houden en vergelijken. Het maakt gebruik van koperdraad, glasvezel, satellietcommunicatie en diverse andere vormen. Een ISP kan commercieel, zonder winstoogmerk, in het bezit van de gemeenschap of particulier zijn.

Hoe kiest u een ISP?

Voordat u een internetprovider selecteert, moet u de volgende zaken met betrekking tot zijn diensten weten:

 • Aantal en kwaliteit van de aangeboden diensten.
 • Bandbreedte (de totale snelheid die door de ISP wordt geboden)
 • Prijs (afhankelijk van de ISP en het gekozen type pakket)
 • Technische bijstand of klantenservice

Voordat u uw internetplan selecteert, moet u rekening houden met de grootte van uw huishouden, het aantal gebruikers of apparaten die op het internet worden aangesloten. U moet ook rekening houden met uw surfactiviteiten om een snelheid te vinden die de taak die u online doet kan ondersteunen.

Internet Service Providers in Amerika

Er zijn vier belangrijke internet service providers Amerika, waaronder Verizon, Spectrum, Optimum en HughesNet. U kunt DSL, kabel, glasvezel of satelliet internet krijgen met snelheden van 20 Mbps tot 940 Mbps. Internet service en tarieven zijn verschillend van verschillende aanbieders.

Verizon is ook een grote speler in de Amerikaanse markt voor internet

Verizon biedt twee soorten internet, waaronder DSL en glasvezelinternet. Het type is afhankelijk van uw locatie. Verizon DSL biedt snelheden van 0,5 Mbps tot 15 Mbps, terwijl Verizon Fios internetsnelheden biedt van 100 Mbps tot 940 Mbps met een Fios Gigabit verbinding in geselecteerde gebieden. Het is gebouwd op een 100 procent glasvezelnetwerk.

 • Beschikbaarheid – Verizon Fios biedt glasvezelinternet aan meer dan 15 miljoen bedrijven en huishoudens in het hele netwerk. De diensten zijn beschikbaar op locaties, waaronder delen van New York, Pennsylvania, Virginia en andere noordoostelijke staten. Het beslaat bijna 97% van het gebied.
 • Prijzen – De prijzen voor Verizon-internetplannen variĆ«ren afhankelijk van uw locatie. U kunt de juiste prijzen van de diensten voor uw gebied online controleren.
 • Internet snelheid – Verizon Fios biedt een grote verscheidenheid aan snelheden, afhankelijk van uw locatie en de beschikbare internet service in uw omgeving. Verizon DSL biedt snelheden vanaf 0,5 Mbps, terwijl Verizon Fios snelheden tot 940 Mbps biedt in bepaalde gebieden.
 • Klanttevredenheid – Verizon wordt beschouwd als de juiste internet service provider met een hoge klanttevredenheid. Volgens de statistieken rapporteren de internetklanten van Verizon het laagste percentage klachten met de service.

Spectrum is de grootste kabel internet service provider in de VS.

 • Beschikbaarheid – Spectrum levert diensten in 45 staten en bedient 32,6% van de Amerikaanse bevolking. Het bestrijkt bijna 93% van het gebied.
 • Prijsstelling – Spectrum biedt internetdiensten aan tegen redelijke en concurrerende prijzen, die vergelijkbaar zijn met andere internet service providers.
 • Internetsnelheid – Spectrum biedt internetsnelheden tot 940 Mbps in geselecteerde regio’s. Het biedt internetplannen vanaf 200 Mbps, wat als een hoge snelheid wordt beschouwd.
 • Klanttevredenheid – Spectrum scoort hoog in klanttevredenheid. Het biedt een internetmodem met professionele installatie.