PayAccept – Een compleet financieel eco-systeem met een toekomstvisie

Spread the love

‘Verandering is onvermijdelijk in het ontwikkelingsproces’, en iedereen is getuige van de enorme verandering aller tijden. Er is veel veranderd in de manier waarop we middelen uitgeven en behouden. Een van de spelers in het veld is PayAccept uit Nederland, dat klaar is om zijn introductie op de markt van digitale financiering en gedecentraliseerde economie te maken.

 

Hun platform beloofde een eenvoudige en begrijpelijke oplossing te bieden die de kloof overbrugt tussen traditionele financiële en digitale valuta. Om een ​​serieuze speler op de markt te worden, hebben ze hun merk al in Europa geregistreerd. Een wereldwijde is momenteel in behandeling. Ze ondernemen ook al stappen om een ​​volwaardig Electronic Money Institute te worden door de benodigde licenties te verwerven of zelfs door een bestaande bank over te nemen. Deze stappen zijn nodig om marktleider te worden. Daarnaast hebben ze al een partnerschap gesloten waarbij cryptobedrijven zijn opgericht om winstgevende operaties te garanderen.

 

DigiByte zal beschikbaar zijn als een gedecentraliseerde portemonnee in het PayAccept-platform.

 

PayAccept is een gedecentraliseerd bedrijf voor financiële en blockchaintechnologie dat de gebruikers de snelste en veilige digitale portemonnee-ervaring biedt. Ze kondigen de lancering aan van een gedecentraliseerde portemonnee voor een van de meest vertrouwde, beveiligde en snelste cryptocurrency – DigiByte. Het is een van de veiligste en snelste valuta’s die er zijn. Een stap in een decentralisatieportefeuille is een logische stap. Met de oplossing van PayAccept is het niet nodig om een ​​grote portemonnee te downloaden en te wachten tot deze is gesynchroniseerd. Open gewoon de app en krijg snel toegang tot DigiByte en DigiAssets. De gedecentraliseerde portemonnee voor DigiByte is een van de stappen om een ​​grote gemeenschap in staat te stellen van PayAccept een dominant platform op dit gebied te maken.


 

Ferrum maakt uitzetten mogelijk voor tokenhouders en notering in de Unifyre-portemonnee.

 

PayAccept nam een ​​briljante stap en werkte samen met Ferrum om staking voor houders van PAY-token mogelijk te maken. Ten tweede zal het in september het Payaccept-token in de Unifyre-portemonnee vermelden. Nu kunnen ze een passief inkomen verdienen door hun inzet gedurende verschillende periodes vast te houden met de zekerheid van een van de meest vertrouwde en geavanceerde Unifyre-portemonnees van Ferrum. btc nieuws op Cryptoclan is duidelijk.

 

In deze samenwerking biedt PayAccept zijn gebruikers een van de beste en veilige staking-services die tegenwoordig beschikbaar zijn, en het rendement zal sneller stijgen. Het maakt het ook gemakkelijker voor houders, omdat ze niet alle noodzakelijke details hoeven te weten over hoe digitale valuta’s werken.

 

Het PayAccept-uitzetprogramma is eenvoudig; tokenhouders kunnen 10% per jaar verdienen door het token in een uitzetpool te houden.

 

Payaccept geeft 5% van deze ronde aan Artsen zonder Grenzen. digibyte informatie geeft veel aan.

 

PayAccept waardeert het werk van vrijwilligers. Na IEO geeft PayAccept 5% van deze ronde ter ondersteuning van Artsen zonder Grenzen. Artsen zonder Grenzen is een team van zeer toegewijde medische staf die dag en nacht werkt voor de echte zaak van de mensheid en vele levens redt. Ze bieden medische zorg en beoordeling waar het nodig is, zonder enige grensbeperkingen.

 

PayAccept wordt op tien beurzen vermeld nadat de IEO is voltooid.

 

PayAccept (PAY) wordt vermeld op 9 uitwisselingen nadat de IEO is voltooid. Deze uitwisselingen en gebruikers hebben nu toegang tot een mooie en gebruiksvriendelijke interface om overal en in een gedecentraliseerde portemonnee toegang te krijgen tot hun digitale activa.