Welke Zaken Zijn Belangrijk Als je Naar Groei Van Bedrijven In De Horecasector Kijkt?

Spread the love

Laten we het hebben over een paar voorbeelden waar we dit beroemde citaat echt zouden kunnen gebruiken, manieren die ons uiteindelijk zouden kunnen helpen om tijd en geld te besparen, en betere veiligheidsprotocollen te creëren in het proces. Ik wil mijn voorbeeld in een zakelijke context plaatsen. Ik wil graag bespreken hoe het toiletpapier te dun en te smal wordt. Elke ondernemer wil kosten besparen waar hij maar kan. Elke bespaarde dollar is toch een verdiende dollar? Zeker, maar als we onvoldoende apparatuur kopen die defect raakt, zullen we onvermijdelijk omzet verliezen door stilstand en onze trouwe klanten in het proces overstuur maken. Het is dus zinvol om iets meer uit te geven aan de aanschaf van robuuste apparatuur die de werklast dag in dag uit aankan.

Zorg er voor dat je hygiënisch te werk gaat in je bedrijf

Nu dan, als het gaat om badkamer weefsel, het gebruik van de goedkoopste weefsel zou kunnen besparen geld, maar het verstoort klanten die gebruik maken van het toilet als het leidt tot hun vingers prikken door dus, het krijgen van e.Coli bacteriën op hun handen en in hun vingernagels. Zelfde met werknemers die voedsel kunnen bereiden, en ja, worden de werknemers verteld om hun handen zorgvuldig te wassen, maar u moet zich afvragen; hoeveel eigenlijk hun handen goed wassen. Hoeveel mogen het niet eens doen, ook al is het de wet? Serieus, denk daar eens over na?

Als je klanten ziek worden van het eten kan je restaurant flink verlies draaien

Als je restaurant de klanten ziek maakt, dan is je reputatie verzonken. Als veel mensen ziek worden, ben je misschien op het nieuws, denk aan al het harde werk dat nu weg is, en hoe je reputatie wordt aangetast. Hoe lang duurt het voordat mensen dat eenmalige gezondheidsprobleem dat je had, dat in de lokale krant werd gemeld, en/of het lokale kabeltelevisienieuws vergeten? Vergeet niet dat slecht nieuws zich sneller verspreidt dan goed nieuws, laten we dat niet vergeten.

Als bedrijf kun je ontzettend veel doen om je winst te vergroten

Wist u dat wanneer u zeer dun toiletpapier gebruikt in de badkamer van uw bedrijf, sommige mensen het alleen maar verdubbelen voordat ze het gebruiken? Dit betekent dat ze eigenlijk twee keer zoveel gebruiken, soms drie en vier keer zoveel als verwacht. Hoe heeft u eigenlijk geld bespaard? Dat deed je niet in dat geval. In het andere geval heb je misschien tijdelijk geld bespaard, maar je hebt ook je kansen om bacteriën te verspreiden met 1000% vergroot. Geen van beide is een positief resultaat.